Blog

Skjulte omkostninger

Hvis I ikke har komplet overblik over jeres aftaler og kontrakter, mister I indsigt – derfor risikerer I at overse omkostninger hvis der ikke er styr på håndtering af jeres kontrakter. Et uafhængigt studie foretaget at World Commerce & Contracting viser, at god kontraktstyring kan forbedre bundlinjen med op til 9%. Vi giver dig her vores bud på hvorfor og hvordan i undgår de dyre konsekvenser.

Læs mere

5 gode råd til valg af kontraktstyringssystem

Vores erfaring er, at det er flere end man umiddelbart anslår og derfor er der flere faktorer, som I skal tage i betragtning ved valg af et kontraktstyringssystem. Hvordan flytter I kontrakterne, hvilke kontraktdata skaber værdi for jer, hvem er de kontraktansvarlige og understøtter det jeres forretning.

Læs mere

GDPR & kontraktstyring

Vi har et naturligt stort fokus på databeskyttelse og overholdelse af persondataregler, selv inden loven vedrørende persondataforordningen (GDPR) trådte i kraft 25. maj 2018 var COMAsystem udviklet med sigte på ”Privacy by Design”. Så data placeret hos os er grundlæggende beskyttet gennem vores teknologisk design, altså den teknologipakke løsningen er bygget op på.

Læs mere