Test: Du er her: Knowledge Base /

Ændre den automatiske sletteperiode

Du kan ændre den automatiske sletteperiode i ‘Globale Indstillinger’

Tilgå Globale Indstillinger

  1. Klik på «Profil-Ikonet» i øverste højre hjørne
  2. Vælg «Administration»
  3. Klik på «Globale Indstillinger» i venstremenuen

Ændre den automatiske sletteperiode

  1. Naviger til overskrift «Sletteperiode»
  2. Indtast antal dage, som I ønsker at gemme en kontrakt inden denne slettes permanent (f.eks. 365), i felterne ud fra hvert kontraktmodul
  3. Scroll ned til knappen «Gem ændringer» og tryk på knappen