Slet kontrakt

En kontrakt bliver automatisk slettet når datoen for en slette dato er overskredet.

Sådan sletter du en kontrakt:

  1. Find den kontrakt som du vil slette
  2. Åben kontraktforsiden
  3. Klik på «Status» i venstremenuen
  4. Klik på «Rediger» i øverste højre side af sektionen
  5. Vælg «Status« i rullemenuen, enten ophørt, opsagt eller slettet
  6. Indtast «Slettedato« for hvornår kontrakten skal slettes

*  Bemærk at kontrakten slettes permanent fra systemet.