Ændre brugerens rettigheder

Du kan ændre jeres brugers rettigheder, ved at følge denne guide

Tilgå Brugere

  1. Klik på «Profil-Ikonet» i øverste højre hjørne
  2. Vælg «Administration»
  3. Klik på «Brugere» i venstremenuen


Ændre brugerens rettigheder

  1. Klik på den «Bruger», du ønsker at redigere
  2. Naviger og klik på «Rettigheder»
  3. Afkryds de «Rettigheder» brugeren skal have
  4. Tryk herefter på «Gem»