Få dine kontrakter underskrevet digitalt med NemID eller Touch

Det er en fordel at benytte digitale signaturer når du skal have dine kontrakter underskrevet, det sikre modtagerens identitet enten ved hjælp af en håndskrevet signatur eller modtagerens NemID og gør vejen fra kontrakt udkast til underskrevet kontrakt meget kortere.

Vi ønsker at dine daglige opgaver med kontrakthåndtering skal blive så gnidningsfri som muligt – og netop derfor har vi tilføjet muligheden for at kunne sende kontrakter til digital underskrift direkte fra COMAsystem, så du ikke sender personfølsomme data i dine kontrakter frem og tilbage via mail

En digital underskrift er mere sikker end og juridisk gældende ligesom en traditionel underskrift.

Sådan sender du en kontrakt til digital underskrift

Når du har oprettet en kontrakt, som du ønsker at sende til underskrivning af en modpart, vælger du blot ”Underskriv” ud for kontrakten – herefter vælger du hvilken underskriftstype du ønsker at benytte Touch eller NemID personlig eller virksomhed.

Modparten modtager et link pr. mail hvor de kan underskrive kontrakten med den valgte underskriftstype og når dette er sket, kan du se det i din kontraktoversigt, ligesom du modtager besked pr. mail.

En kontrakt kan underskrives på to måder igennem COMAsystem

Touch er den helt klassiske underskriftsform, blot digitalt – dvs. du skriver din underskrift med fingeren, musen eller uploader en skannet version af den underskrift du normal benytter på papir.

NemID er en 100% digital underskriftsform, som alle danskere kender til. NemID er udbredt i både den offentlige og private sektor, fordi den sikrer at underskriverens identitet med det nationale NemID. Så ved at benytte NemID til digital underskrivelse af jeres kontrakter – sikres det at kontraktafsender og -modtager benytter personhenførbare eller virksomhedsbestemte underskrifter.

Hvad koster det at benytte digital signatur?

Uanset hvilken underskriftstype du vælger til digital signatur, er prisen den samme – kun kr. 7,- ekskl. moms pr. underskrift.

OBS! – Har du ikke adgang til denne funktion, så kontakt din administrator for at få åbnet denne funktion.

Har du spørgsmål, så kontakt os i dag.

Fordele ved kontraktstyring med COMAsystem

  • Ubegrænsede antal kontraktskabeloner
  • Individuelle input felter
  • Digital underskrift med touch eller NemID
  • Opbevaring og backup
  • Styring og alarmering
  • GDPR compliant automatiseret sletning
  • 3 parts integration med API
  • Scan eller email direkte ind i systemet

Book en demo