Styr på kontrakterne: COMA og TEKNIQ indgår medlemsaftale

Der er et godt tilbud på vej til medlemmerne i TEKNIQ, som repræsenterer 2.800 tekniske installationsvirksomheder inden for el- og VVS-branchen. De får nemlig tilbudt kontraktstyringsservicen COMASystem som medlemstilbud fra TEKNIQ.

COMAsystem skal blandt andet hjælpe virksomhederne med at skabe digitalt overblik over aftaler og kontrakter.

For TEKNIQ har det været vigtigt at kunne tilbyde medlemmerne en digital service, som kan spare tid og sikre overblikket i hverdagen.

– I arbejdet med at fremme produktiviteten i branchen er det også vigtigt at optimere virksomhedens administration. Overblik over og styring af kontrakter, som COMAsystem leverer, er netop en sådan vinkel på arbejdet med optimering, siger udviklingschef Henrik Carøe Gjellebøl fra TEKNIQ.

COMAsystem kan blandt andet gøre administration af servicekontrakter nemmere og samtidig håndtere alle virksomhedens aftaler og kontrakter.

Administrerende direktør i COMAsystem, Bo Kristensen:

– Vi er glade for aftalen, som viser at TEKNIQ har tillid til vores service og vi glæder os til at møde medlemmerne. Det bliver vores fornemmeste opgave at sikre, at medlemmerne får det fulde udbytte af moderne kontraktstyring.

Om COMAsystem

Brugervenligt kontraktstyringsservice med fem år på det danske marked. Leverer kontraktstyringsværktøjet COMAsystem til en række større danske virksomheder, skoler og mange andre.

Om TEKNIQ

TEKNIQ er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for installationsbranchen og en del af Dansk Arbejdsgiverforening. TEKNIQ repræsenterer cirka 2.800 tekniske installationsvirksomheder inden for el- og vvs-branchen (1.100 vvs-virksomheder og 1.700 elinstallationsvirksomheder). Installationsbranchen beskæftiger 44.000 medarbejdere – heraf er 5.000 lærlinge. Branchens samlede årlige omsætning beløber sig til cirka 47 mia. kr.

Fordele ved kontraktstyring med COMAsystem

  • Ubegrænsede antal kontraktskabeloner
  • Individuelle input felter
  • Digital underskrift med touch eller NemID
  • Opbevaring og backup
  • Styring og alarmering
  • GDPR compliant automatiseret sletning
  • 3 parts integration med API
  • Scan eller email direkte ind i systemet

Book en demo